Over Goldcenter zaandam

Uw sieraden verkopen?

Gouden sieraden zijn veel geld waard, heeft u gouden of zilveren sieraden waar u niets mee doet? Dan kunt u dit voor contact geld inleveren bij GoldcenterZaandam. Wij taxeren uw kostbaarheden nauwkeurig met vakkundige apparatuur om de juiste waarde te bepalen en betalen u een reële prijs. Heeft u sieraden uit een erfenis gekregen, dan kunnen wij de waarde hiervan bepalen en betalen u direct contact uit. Wilt u niet met grote bedragen of kostbaarheden over straat lopen, dan kunt u uiteraard een afspraak maken met ons voor een afspraak aan huis. Grote bedragen kunnen wij ook ten allen tijden via bankoverschrijving overmaken.

Uw goud is geld waard

Het is zonde om uw oude goud weg te gooien. Een goudsmid, zoals ik, kan nog veel moois maken met uw oude goud. Gooi uw oude sieraden dus niet weg want u kunt hier nog een mooie prijs voor krijgen. Met mijn jarenlange ervaring als goudsmid en goudinkoper kan ik u een eerlijke prijs aanbieden voor uw sieraden. Mijn prijzen zijn altijd gebaseerd op de actuele goudprijs en de zuiverheid van het goud (de hoeveelheid karaat).

Soorten sieraden

Wij nemen alle soorten gouden en zilveren sieraden aan. U kunt bijvoorbeeld denken aan kettingen, armbanden, hangers, oorbellen, broches, gouden tanden en horloges.
U kunt bij ons terecht voor het smelten van sloopgoud naar fijngoud of fijn zilver. Voor het analyseren van uw goud maken wij gebruik van speciale apparatuur.

Vrijblijvende waardebepaling

Wilt u weten wat uw sieraden waard zijn? Dan kunt u altijd vrijblijvend langskomen om een waardebepaling te laten uitvoeren. U kunt dit met of zonder afspraak doen in onze winkel in Zaandam.

Inkoop - Oud goud

Inkoop - zilveren munten

Gouden juwele